top of page

GESTIONAR - RESTAURANT



Restaurant locat in Tunari, cauta un nou coleg pe pozitia de Gestionar.


RESPONSABILITATI

  • Receptie marfa

  • Introducere facturi si NIR

  • Se asigura de intrarea marfi si ieșirea din depozit

  • Inventariere

  • Operatiuni de incarcare , descarcare si numararea marfi

  • Asigura miscarea stocurilor Fifo

  • Controleaza temperatura produselor la receptie, in depozit si la momentul livrarii, respectand specificul produselor.

  • Urmareste ca toate intrarile de marfa in gestiune sa fie insotite de documente justificative

  • Raporteaza la cerere situatia stocurilor pe diferite intervale de timp

  • Mentine relatiile cu furnizorii si cu magazinele

  • Emite comenzi catre furnizori si mentine o relatie buna cu acestia

  • Verifica si indeplineste toate etapele din procesul de livrare al comenzilor (confirmarea de comanda, reglarea discrepantelor)

  • Opereaza in stoc miscarile de marfa si pastreaza documentele justificative legate de stocuri;

  • Raporteaza superiorului ierarhic orice neconcordanta intre stocul fizic si cel scriptic si ofera informatii despre stocuri;

  • Inregistreaza, prelucreaza si pastreaza informatiile referitoare la situatia stocurilor;

PROFIL


  • Minim studii medii, operare pachet Ms Office nivel mediu;

  • Cunoasterea si operarea programului Freya Restaurant Backo ffice reprezinta un avantaj.

  • Experienta: minim 2 ani intr-un post similar, OBLIGATORIU din domeniul alimentatiei publice - RESTAURANTE/SERVICII;

  • Seriozitate, disciplina, initiativa, memorie vizuala, atentie distributiva;

  • Spirit organizatoric, indemanare, spirit de echipa;

  • Rezistenta la stress, capacitatea de a lucra cu oamenii;

  • Operativitate, punctualitate, integritate.

PROGRAM & LOCATIE

L-V 8:30-17:30

Tunari

BENEFICII

Salariu competitiv

Tichete de masa

Decont transport

Comments


bottom of page