Restaurant locat in Tunari, cauta un nou coleg pe pozitia de Gestionar.
RESPONSABILITATI
Receptie marfa
Introducere facturi si NIR
Se asigura de intrarea marfi si ieșirea din depozit
Inventariere
Operatiuni de incarcare , descarcare si numararea marfi
Asigura miscarea stocurilor Fifo
Controleaza temperatura produselor la receptie, in depozit si la momentul livrarii, respectand specificul produselor.
Urmareste ca toate intrarile de marfa in gestiune sa fie insotite de documente justificative
Raporteaza la cerere situatia stocurilor pe diferite intervale de timp
Mentine relatiile cu furnizorii si cu magazinele
Emite comenzi catre furnizori si mentine o relatie buna cu acestia
Verifica si indeplineste toate etapele din procesul de livrare al comenzilor (confirmarea de comanda, reglarea discrepantelor)
Opereaza in stoc miscarile de marfa si pastreaza documentele justificative legate de stocuri;
Raporteaza superiorului ierarhic orice neconcordanta intre stocul fizic si cel scriptic si ofera informatii despre stocuri;
Inregistreaza, prelucreaza si pastreaza informatiile referitoare la situatia stocurilor;
PROFIL
Minim studii medii, operare pachet Ms Office nivel mediu;
Cunoasterea si operarea programului Freya Restaurant Backo ffice reprezinta un avantaj.
Experienta: minim 2 ani intr-un post similar, OBLIGATORIU din domeniul alimentatiei publice - RESTAURANTE/SERVICII;
Seriozitate, disciplina, initiativa, memorie vizuala, atentie distributiva;
Spirit organizatoric, indemanare, spirit de echipa;
Rezistenta la stress, capacitatea de a lucra cu oamenii;
Operativitate, punctualitate, integritate.
PROGRAM & LOCATIE
L-V 8:30-17:30
Tunari
BENEFICII
Salariu competitiv
Tichete de masa
Decont transport
Comments